Om IVpakken


Med Iværksætterpakken får du effektiv markedsføring til et lille budget.


Tina Kragh Rusfort er grafisk designer i Courage Design. Hun har over 20 års erfaring med at rådgive, undervise og skabe løsninger til iværksættere – design, produktudvikling og kommunikation, der har medvirket til nye virksomheders bæredygtighed og succes. 


Kickstart til den travle iværksætter

Et samarbejde med Courage Design tager afsæt i en times gratis rådgivning, der er fortrolig og uforpligtende. Om du fortsætter samarbejdet herefter vil være helt op til dig. Vi vil gerne give dig den bedst mulige vejledning.


Vælger du at indlede et samarbejde med Courage Design, får du med IVpakken gode markedsføringsløsninger med stor rabat – og vi giver altid 10 % på alle timeydelser til iværksættere.


Vi giver 10-35 % rabat på vore iværksætterpakker med fx logodesign, hjemmesider og salgsmateriale, der kan kickstarte din virksomheds profilering og salg.


Få gratis professionel sparring på profilering, design, salg og markedsføring – det giver overblik, så du kan prioritere indsatsen og blive synlig som virksomhed.

1 times gratis rådgivning

Som iværksætter har du mange bolde i luften og der er mange beslutninger, der kan få betydning for din virksomheds succes. 


Få en times gratis kommunikationsrådgivning med Tina Kragh Rusfort, der med sin faglige ekspertise hjælper iværksættere gennem markedsføringsjunglen. Hun har rådgivet over 100 iværksættere, og hjulpet mange forretningsidéer frem mod bæredygtig realitet.


På mødet tager vi udgangspunkt i din aktuelle situation, målsætning og vision for din nye virksomhed. Måske har du allerede styr på din nye virksomhedsprofil og salgsplatform, måske er du på helt bar bund, eller har et væld af ideer, du skal have styr på.

Udfra et realistisk 180 graders billede taler vi strategi, profilering, salg og markedsføring. 

Sæt dig mål - Markedsføringsplan

Hvor skal du starte din markedsføring, og hvordan får du bedst effekt af din indsats?


En plan er vigtig, fordi din markedsføring afhænger af, hvor stor du vil være, hvilket marked du vælger og hvilke midler du har til rådighed. Der er desværre ingen nemme løsninger og faste facitter, men mange muligheder.


En god plan er første skridt i den rigtige retning

Få overblik og prioritér med en markedsføringplan: Sammen laver vi et skræddersyet planlægningsværktøj, der tager udgangspunkt i en SWOTanalyse. Vi idéudvikler og laver udkast til din kommunikation. Og vi planlægger fremtidens opgaver indenfor profilering, markedsføring og salg.


Når du kommet godt i gang og har gjort dig nogle erfaringer, som du gerne vil have sparring på, kan du vælge at følge op med et markedsføringstjek.


Du kan bruge os som et kompas. Vi er retningsgivere, der viser dig hvilke veje, du kan gå.